Dimecres, 18 d'octubre de 2017 22:09 h


publicitat


El PP de la Roca reclama a l'Ajuntament que faci onejar la 'rojigualda'

Diu que les consultes sobiranistes impedeixen que es tractin els temes importants
Roca del Vallès, la doble fletxa Divendres, 26.3.2010. 05:00 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El PP de la Roca del Vallès reclama a l'Ajuntament del municipi que procedeixi a posar la bandera espanyola al lloc destacat que li correspon a la sala de plens de l'edifici municipal de Can Sol, seu del consistori, en compliment del que estableix la Llei 39/198, que obliga a fer onejar la bandera espanyola a totes les poblacions de l'Estat. El flamant president local dels populars a la Roca, César Alcalá, estrena càrrec recordant que actualment la 'rojigualda' no llueix a la sala de plens, on només hi ha la bandera catalana. El PP es reserva "les accions legals que siguin procedents" si, tot i la denúncia de vulneració de la Llei que formula, i el prec "que es restitueixi la legalitat", l'Ajuntament persisteix "en l'incompliment de la norma".

El president del PP a la Roca, César Alcalá (al centre) © PP


etiqueta ajuntament, bandera, césar alcalá, espanyola, la roca, pp, rojigualda,





Defensa de la bandera espanyola a banda, el PP de la Roca carrega durament contra la consulta popular independentista que es celebrarà al municipi el proper 25 d'abril, organitzada per la plataforma ciutadana La Roca Decideix. Un referèndum que, gràcies als vots de CiU i ERC, va rebre el suport del consistori en el ple celebrat el 19 de novembre de 2009. A través d'un nou prec enviat al consistori, el grup popular de la Roca afirma que les consultes independentistes "només serveixen per distreure l'atenció de la gent i impedir que es tractin els temes que veritablement són importants per a la ciutadania", com ara mantenir el lloc de treball i arribar a final de mes. A més, el PP denuncia que en la moció de suport al referèndum sobiranista aprovada pel consistori es fa referència als Països Catalans, concepte "exclòs per la majoria dels ciutadans dels diversos territoris que ERC inclou dins dels suposats Països Catalans".

El PP demana si la policia vigilarà la consulta
Els populars exigeix a l'Ajuntament que expliqui quin cost econòmic li suposarà al ciutadà la demanda dels serveis municipals que es podrien utilitzar per organitzar el referèndum, quins serveis municipals s'han fet o es faran servir durant la consulta popular, i si s'ha demanat o es demanarà a la Policia Local de la Roca que vigili el procés electoral, que els populars consideren perillós.



lectures 8869 lectures Comentaris 6 comentaris



comentaris
comentari
6 - Adolf
Sta. Mª Martorelles
27 de març de 2010
07.30 h

No cal ser del PP per tornar a penjar la "rojigualda", a Sta Mª de Martorelles CiU l'ha tornat a penjar fa poc "per complir la legalitat vigent", segons a dit l'alcaldessa Montse Cobo, que per cert ni parla català tot i ser convergent.
Per tant pinten bastos, alguns polítics sembla que tenen por o es veuen venir l'independència aprop.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Comentari inadequat   abus

comentari
5 - Joan Sala Vila
Granollers
26 de març de 2010
20.21 h

Respectar les opinions dels altres és un deure i un dret natural que cap llei positiva i les polítiques ho són, pot invalidar. A mi personalment,directius del Vallès m'han respectat les meves idees independentistes perquè eren demòcrates. Negar el dret a decidir basant-se en una llei que no és respectuosa amb una gran part de la pell de brau és actuar dictatorialment i molt més quan s'acusa de perilloses a persones que alló que busquen és el dret a ser i viure com a catalans a Catalun... Llegir més



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Comentari inadequat   abus

comentari
4 - Josep Nogueira
La Roca del Vallès
26 de març de 2010
15.23 h

Mireu, aquest individu es va afegir a un grup del Facebook dit "Yo también combatiré en Cataluña si hay independencia". Una persona que es fa tenir per demòcrata i que passa per ser periodista, historiador i president de secció local del PP a La Roca es va afegir com a persona individual i com a partit polític a aquest grup que incita clarament a la violència contra Catalunya i els catalans, en una clara apologia del terrorisme.
L'esmentat personatge, en la pàgina web del seu partit pol... Llegir més



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Comentari inadequat   abus

comentari
3 - Tastaolletes
La Roca
26 de març de 2010
14.52 h

Posats a demanar també seria bo saber quin es el cost de comprar una bandareta "rojigualda" i quin seria el cost de la suposada sanció que ens pot costar la denúncia que volen fer, per la població, no?
Per cert, que vol dir perillós???Si tothom es demòcrata no hi ha d'haver cap perill, ara si surten energuments que no deixen o s'oposen a un dret fonamental com és el de poder decidir, potser si que serà perillós l'acte.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Comentari inadequat   abus

comentari
2 - jordi
la garriga
26 de març de 2010
11.21 h

Fer consultes populars és perdre el temps. En canvi, reclamar la bandera espanyola a la sala de plens no.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Comentari inadequat   abus

5 -10 -20 -tots
1
-
2 >



comentaris El comentari s'ha enviat correctament.
publicitat




Aparador

Las instalaciones de calderas de condensación en Sabadell. ¿Un mundo de expansión o una realidad?

Las instalaciones de calderas de condensación en Sabadell. ¿Un mundo de expansión o una realidad?

A continuación presentamos las ofertas y campañas vigentes de calderas de condensación en una de las ciudades más importantes de Catalunya: Sabadell. En la capital de comarca del Vallés Occidental habitan más de 200.000 personas censadas, ...


Opinió


Llegir +




Revista

Número 15
4 d'octubre de 2017


Edicions per data












Llegir +


les mes
« Por tu apellido "Torrecilla"deduzco que eres catalana ...» La Catxaruda presenta la 1a mostra del ventre d’ossos
« La propietaria hace unas butifarras con sus propias ...» La Catxaruda presenta la 1a mostra del ventre d’ossos
« España te boicotea por tu boicot a la Guardia Civil ...» La Catxaruda presenta la 1a mostra del ventre d’ossos



publicitat




publicitat


publicitat





vallesfera


rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraVallès


Una empresa del grup
Som

Diari digital associat a
acpg
Amb el suport de
logo

logo

logo
© AraVallès, 2017
some rights reserved