Super baner - 970x90

Dimecres, 13 de desembre de 2017 09:55 h


publicitat


La coca del Forn Prat, de Mollet, guardonada com la millor de Catalunya

El diari 'Ara' i el programa 'La Tribu', de Catalunya Ràdio, organitzaven el concurs, en el qual hi ha hagut 100 coques finalistes
Mollet del Vallès doble fletxa Dijous, 9.6.2016. 21:11 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La coca de forner artesanal del Forn Prat de Mollet ha estat reconeguda, aquest dijous, com la millor coca de pastisseria de Catalunya. Així ho ha decidit un jurat qualificat format per Nandu Jubany, Albert i Salvador Franquesa, Oriol Balaguer i Pep Palau després de tastar les 100 coques finalistes d’un concurs organitzat pel diari Ara i pel programa La tribu, de Catalunya Ràdio. 


etiqueta forn, pastisseria, premi,





La festa final del concurs, en la qual s'han tastat les coques finalistes i s'ha donat a conèixer la decisió del jurat, ha tingut aquest dijous a la tarda a Sant Julià de Vilatorta en una plaça plena a vessar i en un programa retransmès en directe. “Ha estat molt emocionant, especialment quan hem vist la cara de Jubany tastant la nostra coca”, explicava Ivette Prat després de conèixer el veredicte.

La coca premiada és de forner tradicional, amb una massa tova i fina, pastada amb llet, llard de porc i sucre. “És una coca que ja feia el meu avi, la recepta té més de 60 anys”, deia Prat. “El secret de la recepta és que la massa té una llarga fermentació, tots els ingredients són de primera qualitat, està feta de manera artesanal i està enfornada amb pala”, explicava satisfeta una de les responsables de l’establiment.

El procés perquè lectors i oients presentessin pastisseries i forns candidats a guanyar el concurs va començar fa tres mesos, i es van seleccionar 100 finalistes, entre els quals ha guanyat el Forn Prat. D’altra banda, el premi a la millor coca salada ha estat per al forn Dit i Fet de Tàrrega, per una coca de pop amb ou de guatlla, mentre que la votació popular –més de 200.000 vots– també ha premiat dues coques més.

 



lectures 3142 lectures Comentaris Afegeix comentari



comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris El comentari s'ha enviat correctament.
publicitat


Aparador

Merendero Can Xec, un espai per gaudir de la natura amb calçots de km. 0

Merendero Can Xec, un espai per gaudir de la natura amb calçots de km. 0

Can Xec és un espai emblemàtic al Vallès que l'any passat va canviar la seva direcció. Un relleu generacional del berenador que significa una aposta per la renovació total de les inst·lalacions, però mantenint els seus valors tradicionals: ...


Opinió



Revista

Número 16
25 d'octubre de 2017


Edicions per data






Llegir +




publicitat



les mes


publicitat




publicitat




vallesfera


rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraVallès


Una empresa del grup
Som

Diari digital associat a
acpg
Amb el suport de
logo

logo

logo
© AraVallès, 2017
some rights reserved