Divendres, 20 d'octubre de 2017 12:39 h


etiquetes

Resultats de l'etiqueta cuina

Notícia

L'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental serveix la seva primera promoció

6.06.2017.

Després de dos anys de la posada en marxa de l'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental, la primera promoció ja és una realitat. La setmana passada es realitzava l'acte de lliurament d'orles als alumnes de l’escola, que va començar...
Llegir més

Notícia

Ausolan inverteix 300.000 euros a la seva cuina central de Mollet

29.05.2015.

L’empresa especialitzada en serveis de menjador Ausolan, antiga Cuinats CECOC, ha fet una inversió de més de 300.000 euros en les instal·lacions de la seva cuina central situada al polígon de Can Magarola de Mollet. La inversió ha servit per...
Llegir més

Notícia

Gallecs acull un mercat de productors vinculats a l'Slow Food

17.02.2015.

La plaça de l'Església de Gallecs acollirà dilluns l'acte de lliurament de plaques als restaurants i cuiners que enguany formaran part de la xarxa Km0-Slow Food, un acte que comptarà amb la presència de personalitats del món de la...
Llegir més

Notícia

Sant Celoni i Cardedeu ensenyen a cuinar sense pares

2.12.2014.

El taller Cuina sense pares, una activitat impulsada per la Diputació de Barcelona per promoure l'alimentació saludable entre el jovent, arriba a la comarca. Els municipis de Sant Celoni i de Cardedeu acolliran la formació que promet ensenyar...
Llegir més

Notícia

‘Per què alguns pebrots piquen i altres no’, el nou llibre de la granollerina Ada Parellada

18.02.2013.

Les curiositats alimentàries i les corresponents explicacions científiques es donen cita al llibre de Dani Jiménez i Ada Parellada, Per què alguns pebrots piquen i altres no (Ara Llibres). Algun lector s’ha preguntat mai per què tallar una ceba fa...
Llegir més

Notícia

Un llibre de cuina en català vol promoure la integració dels immigrants

24.11.2012.

14 associacions catalanes han impulsat el llibre de cuina ‘El català als fogons’ amb l’objectiu de promoure la integració social de les persones nouvingudes. L’obra, escrita en català, inclou 14 receptes d’arreu del món i compta amb el suport de...
Llegir més

Notícia

De Tagamanent a Hong Kong passant per la BBC

29.01.2011.
estrella estrella estrella estrella estrella ( 1 vot )

La cuina catalana tindrà presència a Hong Kong de la mà de la vallesana Mercè Brunés, en un viatge internacional que abans haurà fet escala a la BBC londinenca. El menú, tot un luxe, sense cap mena de dubte: ànec amb peres, truita de patates,...
Llegir més

Notícia

El Folló exporta la cuina catalana amb segell vallesà fins a Hong Kong

25.01.2011.
estrella estrella estrella estrella estrella ( 1 vot )

La Mercè Brunés, propietària i cuinera del restaurant i casa de turisme rural El Folló de Tagamanent, ha estat escollida com a representant de la cuina tradicional catalana i de pagès, convidada per la Sing Tao News Corporation. El proper mes de...
Llegir més

Notícia

Xavier Pellicer és el nou cap de cuina de Can Fabes

21.06.2010.
estrella estrella estrella estrella estrella ( 2 vots )

El xef Xavier Pellicer s'incorporarà al setembre al prestigiós restaurant Can Fabes de Sant Celoni com a cap de cuina i codirector de l'establiment, només tres mesos després d'haver estat acomiadat de l'Àbac, després de deu anys de vinculació i...
Llegir més

Notícia

La Garriga organitza una festa per reobrir el Casal de Joves

23.10.2009.
estrella estrella estrella estrella estrella ( 5 vots )

Després d'uns quants mesos d'obres, aquest divendres 23 d'octubre la Garriga reobre el Casal de Joves del municipi. Per celebrar que l'equipament torna a funcionar, i que els joves rebran millor atenció gràcies a la reordenació i la millora de les...
Llegir més

publicitat




Opinió


Llegir +











Llegir +


les mes


publicitat




publicitat


publicitat





vallesfera


rss facebook twitter
Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraVallès


Una empresa del grup
Som

Diari digital associat a
acpg
Amb el suport de
logo

logo

logo
© AraVallès, 2017
some rights reserved